2017 november 05.

Öröm és bánat – A főszereplők véleménye a Szuperkupa meccs után

Cseh Sándor büszke csapatára, Varga Zsolt pedig a vereség ellenére a pozitívumokat emelte ki. 

Budapest, 2017. november 4. A kupagyõztes Szolnoki Dózsa csapata a férfi vízilabda Európai Szuperkupa döntõjében játszott Szolnoki Dózsa-Közgép - FTC-PQS mérkõzés után a budapesti Komjádi Béla uszodában 2017. november 4-én. MTI Fotó: Czagány Balázs

Budapest, 2017. november 4.
A kupagyõztes Szolnoki Dózsa csapata a férfi vízilabda Európai Szuperkupa döntõjében játszott Szolnoki Dózsa-Közgép – FTC-PQS mérkõzés után a budapesti Komjádi Béla uszodában 2017. november 4-én.
MTI Fotó: Czagány Balázs

Cseh Sándor, a Szolnok mestere: “Nagyon magas színvonalú játék volt. Hatalmas fizikai harc kissé korlátozta a támadásokat, de ez a jó védekezést dicsérete. Nagyon örülök ennek a trófeának, ez az ötödik címünk egymás után, beleértve a hazai és az európai győzelmet, büszkén állíthatjuk, hogy Szolnok mindent megnyert. ”

Varga Zsolt, vezetőedző, Ferencváros: “Építkezés folyamatában vagyunk. Azt hiszem, ez egy nagyszerű eredmény a Ferencváros számára, hogy egy ilyen közönség előtt játszhattunk. Nagyszerű mérkőzés volt, ami ötméteres után dőlt el apróságok választottak el bennünket a kupától. Ezúttal a Szolnok volt a szerencsésebb. ”

EMLÉKEZTETŐ:

Férfi Európai Szuperkupa mérkőzés: (Komjádi uszoda)

Szolnoki Dózsa–FTC-PQS Waterpolo 6–6 (3–1, 2–3, 0–0, 1–2) – ötméteresekkel 4–2

Szolnok: Nagy V. – Gocics, Zalánki 1, Jansik D., Mezei 1, Younger 2, Prlainovics 1. Csere: Bátori 1, Alekszics, Csuk, Kis G., Hangay Z.. Vezetőedző: Cseh Sándor

FTC: Vogel – Madaras, Vámos 1, Szirányi, Varga Dániel, Varga Dénes 3, Mitrovics 2. Csere: Sedlmayer, Német, Nikics, Jaksics, Jansik Sz. Vezetőedző: Varga ZsoltHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek