2015 augusztus 28.

Olasz válogatott: Campagna meglepő húzása

Szeptember elején összetartásra hívta övéit az olasz válogatott mestere. Campagna nem a jól megszokott ostiai vagy a pescarai bázisra hívta a csapatot, hanem a festői Capri szigetére, ahol a spanyol válogatottal is megmérkőzik…capri02

Beindul az őszi szezon az olasz férfi válogatottnál. Alessandro Campagna nem sokat hagyta pihenni az együttest, hiszen szeptember 2. és 4. között összetartást vezényel. Négy helyen cserélődött ki a kazanyi vb együttes. Alessandro Velotto, Pietro Figlioli, Marco Del Lungo és Nicholas Presciutti helyett Valentino Gallo, Vincenzo Renzuto, Gabriele Vassallo és Luca Marziali került be a csapatba.

A trénigekre nem is talált volna szebb helyet Campagna, mint Capri szigetét, ahol strandvízilabdázni fognak a tengerbe a játékosok. Ellenfél is lesz, hiszen szeptember 3-án a a spanyol válogatottal fog megmérkőzni a Settebello. Érdekesség, hogy utoljára a csapat 27 éve tette tiszteletét itt, 1988-ban mártózott meg az Amalfi partján.

Az olasz válogatott kerete:

Fabio Baraldi,  Gabriele Vassallo (CC Napoli), Vincenzo Renzuto Iodice, Valentino Gallo (CN Posillipo), Stefano Luongo, Luca Marziali (Carpisa Yamamay Acquachiara), Matteo Aicardi, Francesco Di Fulvio, Andrea Fondelli, Massimo Giacoppo, Alex Giorgetti, Stefano Tempesti, Niccolò Gitto (Pro Recco).

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek