2015 május 11.

Olasz bajnokság: biztos Recco-diadal a döntő első meccsén

Egyre jobban belelendül az idei szezon egyik legerősebb csapata, az olasz Pro Recco. Hazája bajnokságában a Bresciával vívja a döntőt, az első meccset pedig már kipipálta a ligúriai klub.
Matteo Aicardi
Míg az idény elején a Brescia, a szezon második felében a Pro Recco dominál Olaszországban. A kupa után az alapszakasz első helyét is megkaparintotta, és a nemzetközi téren is jól muzsikál. A Bajnokok Ligájában már a négy között várja leendő ellenfelét, amely, reményeink szerint a Szolnok lesz.

A bajnoki döntő első meccsén jól kezdett a Recco, 6-2-es előnye kényelmes hajrát tett lehetővé az ezúttal erőtlenebb Brescia ellen. Giorgetti és Aicardi repítette a hazaiakat, a túloldalt Molina szórta a gólokat. A párharc valamelyik fél három sikeréig tart, folytatás szerdán.

Olasz férfi vízilabda-bajnokság, döntő

Pro Recco – Brescia 8-4 (1-0, 3-2, 2-0, 2-2)

Recco: Tempesti – Lapenna, Prlainovic  1, Figlioli  1, Giorgetti  2, Felugo 1, Giacoppo, Di Fulvio, Pijetlovic, Fondelli, Aicardi 2, Gitto 1, Pastorino

Brescia: Del Lungo – Bruni, Presciutti, Pagani, Molina 3, Rizzo, Giorgi, Nora, Presciutti, Bodegas 1, Fiorentini, Napolitano, Dian

Második mérkőzés: május 13, szerda

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek