2014 november 07.

Nyerjen két db páros jegyet a Szolnok – OSC Bajnokok Ligája-visszavágóra!

Mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolni! Olvasóink között kisorsolunk két db páros belépőt a szerdai Szolnok – OSC Bajnokok Ligája találkozóra, a magyar presztízsharcra, amelynek továbbjutója a BL főtáblájára kerül! Ráadásul az OSC különbuszával ingyen juthat el a mérkőzés helyszínére!

Az első meccsen semmi nem dőlt el, Szolnokon nagy harc várható (Fotó: OSC/Balogh Máté)

Az első meccsen semmi nem dőlt el, Szolnokon nagy harc várható (Fotó: OSC/Balogh Máté)

Óriási felhajtás előzi meg a szerdai Szolnoki Dózsa – A-Híd OSC Bajnokok Ligája mérkőzést. A tét ugyanis hatalmas: a sorsolás szeszélye folytán a főtáblája jutásért összekerült a két magyar együttes (az Eger már alanyi jogon a legjobbak tagja). A selejtezők során ugyanis az OSC hibátlan mérleggel nyerte meg csoportjait, és végzett az élen, ám a Szolnok a második körben, a Szerbiában rendezett találkozón kikapott a Kragujeváctól, és ezek után hiába győzte le többi csoportellenfelét, csak a második lett.

A Bajnokok Ligája főtáblájára kerülésért rendezett első meccsen, október 29-én az OSC Kondorosi úti otthonában 11-11-es döntetlenre végeztek a felek, így minden a jövő szerdai visszavágón, Szolnokon dől el. A nagy érdeklődésre való tekintettel az OSC ingyenes szurkolói különbuszt indít a mérkőzésre. Amennyiben szeretné megtekinteni a mérkőzést, most nincs más dolga, mint részt venni az OSC és a vizipolo.hu közös játékán! Feleljen egyetlen kérdésre, és a helyesen válaszolók között KISORSOLUNK KÉT DARAB PÁROS (egyenként 1000 Ft értékű) BELÉPŐT a november 12-i, Szolnokon rendezett Szolnok – OSC Bajnokok Ligája mérkőzésre!

A nyertesek az OSC által biztosított busszal ingyen juthatnak el Szolnokra. Indulás november 12.-én 16.00 órakor a Nyéki Imre uszodától.

 

A KÉRDÉS:

KI AZ EDZŐJE AZ OSC VÍZILABDACSAPATÁNAK?

 

A helyes választ, a kérdéses nevet kérjük küldje el november 8-án (szombaton) 21 óráig a nyeremeny.diapolo@gmail.com e-mail címre. A nyerteseket e-mailban vagy (amennyiben ott játszott) a Facebookon értesítjük. Játékunk a Vizipolo.hu Facebook-oldalán is megtalálható! Kattintson IDE!

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája, a főtáblára kerülésért, 2. mérkőzés

19.00 Szolnoki Dózsa-Közgép – A-Híd OSC (Szolnok, Vízilabda Aréna)

 

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek