2014 december 15.

Női világliga: magyar – olasz, holland-spanyol a forduló slágermérkőzései

Kedden Szentesen a női válogatottunk az olaszok ellen ugrik vízbe. A holnapi játéknapon még egy rangadót rendeznek, a nyári Eb két finalista csapata feszül egymásnak, így a hollandoknak itt a revans lehetősége a spanyolok ellen.

noi2

Holnap megismétlődik az Eb döntője és bronzmeccse (fotó: vizipolo.hu)

 

Érdekes és minden bizonnyal izgalmas mérkőzéseket rendeznek holnap a női világliga csoportmeccsek második játéknapján. A Merész András irányította magyar válogatott jól hangolt a találkozóra, hiszen egygólos győzelemet arattak a kanadaiak ellen egy felkészülési mérkőzésen, még az olaszok döntetlent értek el Kína ellen szintén barátságos mérkőzésen. A csoportunkban még egy találkozóra kerül sor a franciák az oroszokat látják vendégül.

A másik gruppettóban is rendeznek egy rangadót, mégpedig a nyári eb döntő megismétlődik, hiszen Hollandia Spanyolországgal mérkőzésre kerül sor. A kontinenstorna fináléjában az 10-5-re nyertek az ibériaiak, de azóta, sok minden változott. A világliga csoportkör első körében a spanyolok 18-6-ra verték a németeket, még a hollandok idegenben győztek a görögök ellen egyetlen góllal.

 

A női Világliga második játéknapjának programja:

18:00 Magyarország – Olaszország (Szentes) Digi Sport 1 élő

Franciaország – Oroszország (Montreuil)

A csoport állása:

1. Olaszország 3 pont
2. Oroszország 2 pont
3. Magyarország 1 pont
4. FRanciaország 0 pont

B csoport

Hollandia – Spanyolország (Utrecht)

Németország – Görögország (Krefeld)

A csoport állása:

1. Spanyolország 3 pont
2. Hollandia 3 pont
3. Görögország 0 pont
4. Németország 0 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek