2015 december 06.

Női világliga: Fontos meccs előtt válogatottunk

Kínából Franciaország felé veszi az irányt női válogatottunk, hiszen a gallokkal játssza a csapat soronkövetkező világliga találkozóját. noifranciamagyar01

Női válogatottunk kétszer játszott itthon a világliga selejtezőjében. Egy ötméteres párbajban szerzett győzelem után, egy vereség következett. Előbbi az olaszok ellen, utóbbi a hollandokkal szemben. Most a csoportban pont nélkül álló franciák ellen kell megszereznie a három pontot Bíró Attila együttesének. A meccs kedden lesz Troyesban, ahol nagyon készülnek. Tavaly a világliga selejtezőjében mindkétszer győztünk ellenük, így most is elvárt a siker.

A Magyar Kupa után sem kapott pihenőt a csapat, hiszen rögtön Kínába utazott az együttes, hogy edzőmeccseket játszon. Onnan Franciaország felé veszi az irányt. Ami a további találkozókat illeti. Egy igen pikáns meccset rendeznek a fordulóban, mégpedig az Európa-bajnok, Spanyolország az oroszokat fogadja Barcelonában.
Női világliga, selejtező:

december 8.,

20.30 Franciaország-Magyarország (Troyes)

Görögország-Németország (Athén)

Spanyolország-Oroszország (Barcelona)

Korábban játszották:

Hollandia-Olaszország 11-10 (1-2, 4-3, 2-4, 4-1)
Gólszerzők: Klaassen 4, van der Sloot 3, Nijhuis 2, Megens, Smit, illetve Tabani 2, Di Mario 2, Emmolo 2, Garibotti, Queirolo, Bianconi, Pomeri (Nijverdal)

A-csoport
1. Hollandia 9 pont, 2. Olaszország 4 pont, 3. Magyarország 2 pont, 4. Franciaország 0 pont

B-csoport:
1. Oroszország 6 pont, 2. Spanyolország 5 pont, 3. Görögország 1 pont, 4. Németország 0 pont.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek