2014 november 10.

Női válogatott: Íme, az oroszok elleni Világliga-keret

Merész András, a női válogatott szövetségi-kapitánya kihirdette az oroszok elleni Világliga-keretét. Az utazó 14 fős csapatban egy újonc is helyet kapott.

20141027 noi valogatott edzes05

Megvan az oroszok elleni csapat! (Fotó: vizipolo.hu)

A női válogatott kapitánya szűkített eddigi bő keretén, és kijelölte kikre számít a november végi oroszok elleni világliga selejtező nyitányán. A 14 fős keretben egy újonc is megtalálható, Doroszlai Vanda személyében.

A csapat november 19-én utazik Oroszországba –  ahol egy edzőtáborozáson vesz részt –  25-én pedig lejátssza Világliga találkozóját. A válogatottra még egy nagyon fontos mérkőzés vár december elején, ekkor az olaszokat fogadja a csapat, szintén Világliga meccsen.

A magyar női válogatott 14 fős utazó kerete az oroszok elleni világliga mérkőzésre.:

Kapusok: Gangl Edina (UVSE-Central), Doroszlai Vanda (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló)

Mezőnyjátékosok: Kisteleki Dóra, Takács Orsolya (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló), Kisteleki Hanna, Szücs Gabriella, Keszthelyi Rita, Csabai Dóra, Tóth Ildikó (UVSE-Central), Menczinger Kata, Garda Krisztina, Gurisatti Gréta (Dunaújvárosi Főiskola), Bujka Barbara (Hungerit-Szentes), Czigány Dóra (ZF-Eger)

A csapattal készül a budapesti edzéseken még: Horváth Anna (kapus, BVSC-Wáberer Hungária-Zugló), Miskolczi Kitti (Hungerit-Szentes), Leimeter Dóra (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló), Szilágyi Dorottya (Dunaújvárosi Főiskola)

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek