2015 június 01.

Női válogatott: Elkezdődött a nyári vb-felkészülés!

Még nem teljes kerettel, de ma már megkezdte a női válogatott a kazanyi vb-re az edzéseket. 2015 edzes noi val01

Még nem teljes a csapat, de annál lelkesebben kezdték ma a munkát a lányok a Hajós nyitottban. Dicsérendő, hogy azok a játékosok is ott voltak, akiknek elvileg Merész András pihenőt adott a női Ob I fináléja miatt.

A szövetségi kapitány megjegyezte, mivel a válogatott nem jutott ki a világliga szuperdöntőjére, így nyugodtabban tud készülni a kazanyi vb-re, majd hozzátette: A húszas keret nyolc hétig fog a vb előtt együtt készülni, benne rengeteg taktikai és fizikai gyakorlással. A kazanyi csapatot a két-három héttel az esemény előtt tervezi kihirdetni.

Ami a programot illeti, a csapat 12 napos edzőtáborozáson vesz részt Hajdúszoboszlón, majd elutazik Eindhovenbe. Július első hétvégéjén a kecskeméti torna, ahová az oroszok és a hollandok is jöttek volna végül elmarad. Helyette a kínaiakkal találkozik majd a válogatott, akik egy edzőtáborozáson fognak részt venni itt. Érdekesség, hogy éppen velük játssza majd a válogatottunk a vb nyitótalálkozóját július 26-án.

A női válogatott kerete:

Kapusok: Bolonyai Flóra (Hungerit-Szentes), Gangl Edina (UVSE-Centrál), Kasó Orsolya (Dunaújvárosi Főiskola)

Mezőnyjátékosok: Antal Dóra, Illés Anna (mindkettő Berkeley), Bujka Barbara, Hevesi Anita, Miskolczi Kitti (mindhárom Szentes), Csabai Dóra, Keszthelyi Rita, Kisteleki Hanna, Szücs Gabriella, Tóth Ildikó (mind UVSE), Czigány Dóra (ZF-Eger), Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Menczinger Kata (mindhárom Dunaújváros), Kisteleki Dóra, Máté Zsuzsanna, Takács Orsolya (mindhárom BVSC-Wáberer Hungária-Zugló)

Fotó: Vizipolo.hu

SZ. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek