2016 július 21.

Női válogatott: döntetlen Ausztrália ellen

Cegléden csapott össze a magyar és az ausztrál válogatott. A mérkőzésen nem bírtak egymással a felek.

biroattilacsapat2016benu01

A BENU-Kupa után most Cegléden találkozott a magyar és az ausztrál válogatott.

Nem sok telt el a kezdősípszó után, mikor McGhie használt ki egy fórt, de rögtön jött a válasz, Antal egalizált, 1-1. A továbbiakban is irányítottak az auszik, így a negyed végén 2-3 állt az eredményjelzőn. A második nyolc percben már kettő is volt közte, de Bujka majd Takács góljaival már 4-4 volt az állás. A nagyszünetben azonban érkezett Ashleigh és 4-5-re módosította az eredményt.

A fordulás után Kisteleki duplázott, ezzel pedig először vezetett a magyar válogatott a mérkőzésen. A záróakkord előtt azonban ismét döntetlenre álltak a felek, így 6-6-ról folytatódott a mérkőzés. Az utolsó negyedben ismét jött McGhie, de Takács rögtön válaszolt. A maradék időben még mindkét együttesnek volt esélye megszerezni a győzelmet, azonban maradt a 7-7-es végeredmény.

Felkészülési mérkőzés:

Magyarország – Ausztrália 7-7 (2-3, 2-2, 2-1, 1-1)

Magyarország: Gangl – Kisteleki 2, Antal 1, Garda, Szücs, Keszthelyi 1, Bujka 1. Csere: Czigány, Tóth I., Takács 2, Csabai, Illés. Szövetségi kapitány: Bíró Attila

Ausztrália: Wakefield – Beadsworth, Bubkling, McGhie 2, Gofers 2, Arancini, Southern 1. Csere: Lincoln Smith 1, Knox 1, Webster, Bishop, Zagame. Szövetségi kapitány:

Gól/emberelőny: 3/11, illetve 3/11

Bíró Attila, az M4-sportnak: Nem vagyok elégedett, mert többször kezünkben volt a győzelem megszerzése. Mindig az utolsó passzokon múlt, kicsit bosszant ez. A múlt héthez képest előrébb léptünk. Ez az ausztrál csapat a világ egyik legjobbja. Még mindig vannak hiányosságaink, de ez a két és fél hét még elég lesz.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek