2015 október 21.

Női válogatott: Budapesten játszunk az olaszokkal

Szűk egy hét múlva női válogatottunk is megkezdik a világliga küzdelmeket. A mérkőzéssel kapcsolatban már azt is lehet tudni, hogy Bíró Attila csapata a Hajósban látja vendégül az olasz válogatottat. hajosfedett2015

A férfi válogatottunk tegnap sikerrel vette a világliga csoportájban az első mérkőzést. Egy hét múlva pedig a lányoknak lesz adva a feladat az olaszok ellen. Az is eldől, hogy Budapesten, a Hajósban fogadjuk a talján csapatot. A mérkőzésen pedig egy görög és egy spanyol játékvezető fog közreműködni. Mondani sem kell, fontos lenne egy jó rajt, így az olimpiai szezonban.

Érdekesség, hogy a csoportunkban a Hollandia-Olaszország mérkőzést a harmadik körből előbbre hozták, így már holnap összecsap a két válogatott egymással Nijverdalban.

A női Világliga első fordulójának programja:

október 27., kedd:

20.00 Magyarország-Olaszország (Hajós Alfréd uszoda) (M4 Sport, élő)
vezeti: Chatzianastasiou (görög), Inesta (spanyol)

További mérkőzések:

18.45 Hollandia – Franciaország (Amersfoort, Hollandia)

20.00 Oroszország-Németország (Moszkva, Oroszország)

20.00 Görögország-Spanyolország (Athén, Görögország)

A magyar válogatott első bő kerete a háromnapos összetartsára ez volt:

Kapusok: Bolonyai Flóra (Szentes), Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (Dunaújváros)

Mezőnyjátékosok: Antal Dóra, Csabai Dóra, Keszthelyi Rita, Kisteleki Hanna, Szücs Gabriella, Tóth Ildikó (UVSE), Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta, Menczinger Kata, Somhegyi Noémi (Dunaújváros), Illés Anna, Kisteleki Dóra, Leimeter Dóra, Takács Orsolya (BVSC), Bujka Barbara (Szentes), Czigány Dóra (Eger)

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek