2015 október 26.

Női válogatott: Bíró Attila keretet szűkített a világliga-mérkőzésre

Női válogatottunk holnap megkezdi a világliga küzdelmeket. A lányok a Hajósban fogadják az olaszokat. Az összecsapásra Bíró Attila megnevezte azt a tizenhárom játékost, aki játszani fog.

Biroattila04

Új stábbal, új szövetségi kapitánnyal és kicsit megújult kerettel fogadjuk holnap az olasz csapatot. Egyben ezzel a meccsel elkezdődik az olimpiára való készülés is.

Bíró Attila húsz fővel kezdte meg a munkát, ma pedig megnevezte azt a tizenhármat, akire számít a meccsen. Bekerült a csapatba Kasó Orsolya kapusposzton valamint Somhegyi Noémi, Leimter Dóra is bizonyíthat.

A mérkőzés 20 órától kezdődik a Hajós Alfréd fedett medencéjében, a találkozóra a jegyeket 500 forintért lehet megvásárolni. Az M4 Sport élőben fogja közvetíteni, mi pedig szöveges írással jelentkezünk.

Világliga-selejtező:

Október 27.:

20.00 Magyarország-Olaszország (Hajós-uszoda)
Vezeti: Ioannis Chatzianastasiou (görög), Ernest Inesta (spanyol)

A csoport másik mérkőzése:

Franciaország – Hollandia

(a csoportban egy mérkőzést már lejátszottak, itt Hollandia egy góllal győzött Olaszország ellen.)

a magyar válogatott kerete a világliga-selejtezőre:

Kapusok: Kasó Orsolya (Dunaújvárosi Főiskola-Maarsk Graphics), Gangl Edina (UVSE)

Mezőnyjátékosok: Szücs Gabriella, Keszthelyi Rita, Csabai Dóra, Kisteleki Hanna, Antal Dóra (UVSE), Bujka Barbara (Hungerit-Szentes), Illés Anna, Takács Orsolya, Leimeter Dóra (BVSC-Zugló-Diapolo), Czigány Dóra (ZF-Eger-EKF), Somhegyi Noémi (Dunaújvárosi Főiskola-Maarsk Graphics)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek