2015 április 02.

Női Ob I: Megvan az elődöntők harmadik résztvevője

A BVSC lesz az  UVSE-Centrál ellenfele a női Ob I., egyik elődöntőjében, miután 2-0-ás összessítéssel legyőzte az Eger gárdáját.

BVSC noi 2014-2015

Egyszerű volt a képlet a mérkőzés előtt, hiszen amennyiben a BVSC nyer úgy ők lesznek az UVSE-Centrál ellenfelei az elődöntőben.

A mérkőzésen nem adta könnyen magát az Eger. Az első negyedben 2-2 állt az eredményjelzőn. Czigány révén vezettek, majd a végén nekik kellett kapaszkodniuk, de Takács egalizált. A második nyolc perc elején ismét az Eger kezdett jobban, egészen a hajráig nem tudott egyik csapat sem nagyobb előnyre szert tenni, de ekkor jött Tamás Viktória és Takács Orsi, így 8-6 állt az ereményjelzőn a vendégeknek.

A harmadik negyedben többször három góllal is győzelemre álltak a Szőnyi útiak, de a záróakkord előtt lőtávolon belülre került a hevesi gárda, 8-10. Az utolsó nyolc percben 10-11-nél meglépett a BVSC. Az utolsó gólt a mezőny legjobbja, a hét gólig jutó Kisteleki szerezte.

Győzelemével a BVSC ott van az elődöntőben, ahol az UVSE-Centrállal játszik.

Női Ob I., elődöntőbe jutás, második mérkőzés:

ZF-Eger – BVSC-Wáberer 10 – 14 (2-2, 4-6, 2-2, 2-4)
Gólszerzők: Czigány 2, Ráski 3, Takács 3, Parkes 1 illetve Kisteleki 7, Leimeter 2, Tamás 2, Máté 1, Kele 1, Takács O. 1

Kelemen Attila, az Eger edzője: Hiányzott a koncentráció az elején, úgy érzem több volt ebben a mérkőzésben. Megint nem tudtunk élni a lehetőséggel. Gratulálok a BVSC-nek. Megyünk az ötödik helyért, amit szeretnénk megszerezni.

Petrovics Mátyás, a BVSC edzője: a második negyedben könnyű gólokat kaptunk, elől pedig megdolgoztunk a helyezetinkért de nem használtuk ki. Az UVSE következik. Nincs veszíteni valónk ott.

Holnapi mérkőzés (elődöntőbe kerülésért):

Szeged VNE – Dunaújvárosi FVEHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek