2017 április 06.

Női Ob I: meglepetés – A BVSC jutott a döntőbe

A női Ob I elődöntőjének harmadik meccsén, idegenben győzött a BVSC a Dunaújváros ellen, így kisebb meglepetésre a vasutas gárda jutott a fináléba.

noibvsc2016

Zsinórban két meccset nyert a BVSC a Dunaújváros ellen a női Ob I eldőntőjében. A második meccset ötméteres után húzta be a vasutas gárda, míg most a mindent eldöntő találkozón elég volt nekik a rendes játékidő is. A vendégeknél Koncz hármat is vállalt, míg Kisteleki és Máté kettőt-kettőt.

A BVSC 10-7-es győzelme azt is jelenti, hogy ők küzdhetnek meg az UVSE-vel a fináléban. A döntő első meccsét április 10-én játsszák majd.

Női ob I, rájátszás, elődöntő, 3. mérkőzés:

Dunaújváros – BVSC-Zugló 7–10 (3–3, 2–3, 1–3, 1–1)
Gólszerzők: Gurisatti 3, Vályi V. 2, Garda 1, Szilágyi 1, ill. Koncz 3, Kisteleki D. 2, Máté 2, Gyöngyössy 1, Takács O. 1, Leimeter 1

A párharc végeredménye: 2–1 a BVSC javára.

Mihók Attila: – Háromszor vesztettük el ezt a mérkőzést. Először Budapesten kétgólos előnyből, majd az ötméteres párbajban, végül ma, itthon. A BVSC jobb teljesítményt nyújtott védekezésben és lövő teljesítményben is fölénk kerekedett. Nagyon fájó lesz ezt a vereséget feldolgozni és felkészülni a bronzmeccsre – mondta a waterpolo.hu-nak.

Petrovics Mátyás: Megcsináltuk!!!!!! A szombati győzelem hite éltette a csapatomat és az azóta eltelt napokban végig éreztem rajtuk: nagyon vágynak a sikerre! A szezon eddigi legjobb teljesítményét nyújtottuk, végig kézben tartottuk a meccset. Sikerült meccsről-meccsre előrelépnünk taktikailag és ahogy szombaton mondtam: maradt még előrelépési lehetőség. Minden apró változtatás bejött amiket elterveztem, nagyon jól reagáltak a lányok ezekre. Ez és az iszonyatos akarat repített minket, kétségtelenül jobbak voltunk ma. Remek egyéni teljesítmények voltak ma is, de megint igaz lett a mondás: a legfontosabb meccseket a védekezéssel lehet megnyerni!
Ezt kell átvinnünk a döntő meccseire!
Köszönöm a CSAPATOMNAK a teljesítményüket és mindenkinek aki a helyszínen, vagy a távolból szurkolt nekünk! Megyünk tovább! Hajrá BVSC!!!! – fejezte be a bvscvizilabda.hu-nak.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek