2015 október 31.

Női Ob I: Megizzadt az UVSE a BVSC ellen

A női Ob I., 5. fordulójában csúcsrangadót rendeztek. A BVSC az UVSE együttesét fogadta. A mérkőzés kiélezett csatát hozott, amelyet a címvédő nyert, így továbbra is 100%-os Áts Bertalan csapata.

2014-2015 UVSE noi

Két hibátlan együttes találkozott az ötödik fordulóban. A mérkőzés igazi háromesélyes találkozó volt.

Az első negyedben rendre a BVSC szerzett vezetést. Kisteleki Dóra kétszer is bevette Gangl kapuját. A vendégek először Tóth révén majd Antal jóvoltából egalizálta, így 2-2 állt az eredményjelzőn. A második nyolc percben két góllal is elhúzott a címvédő, és maradt is a közte kettő a nagyszünetig, így fel volt adva a hazaiaknak a lecke.

A fordulás után Antal már a harmadik gólját szerezte, és könnyen lehetett volna plusz négy is, de ehelyett faragott a hátrányából a BVSC. Kisteleki kapott egy ötöst, miután Szücs nem hagyta elvégezni a szabaddobást, 4-6. A záróakkord előtt Keszthelyi nyugtatta meg az övéit, hiszen nagy gólt ragasztott a kapuba, 4-7. Az utolsó nyolc percben nagy feltámadás kellett volna a zuglóiaktól. Takács révén a negyed elején zárkózott a BVSC majd Illés lőtt egy szép gólt, amit Gangl nem tudott hárítani, 6-7. Az ellentámadásból Antal volt szemfüles és ismét kettőre növelte a lilák előnyét, sőt Keszthelyi egy előnyt vágott be. A továbbiakban a szerencsével is hadilábon álltak a hazaiak, kimaradt lehetőségek, kapufák, és a gólvonalon csurgó labdák jellemezték a támadásaikat, így 9-6-ra nyertek a vendégek.

Női Ob I., 5. forduló:

BVSC-Zugló Diapolo – UVSE  6-9 (2-2, 1-3, 1-2, 2-2)
Gólszerzők: Kisteleki Dóra 3, Illés 2, Takács 1 ill. Antal 4, Keszthelyi 3, Tóth 1, Csabai 1

Petrovics Mátyás, a BVSC edzője: Nem hiszem, hogy hiányoztak extrák. Nagyon jó csapat ez az UVSE Gangl Edina is jól védett. Mi azt tettük, amit megbeszéltünk. Van egy kis hiányérzetem, de nem panaszkodom. Büszke vagyok a lányokra, hiszen nem úgy megy el a címvédő, hogy simán nyert. Készülünk a következő meccsre az Eger ellen. Akkor fog sokat érni az eddigi győzelmeink ha ott nyerünk.

Áts Bertalan, az UVSE edzője: Kevés gólt kaptunk ennek köszönhető a győzelmünk valamint Gangl Edina nagyszereűen védett. Remélem, hogy ezt a formát megtartjuk végig. Volt hullámvölgy a játékunkban, de a második negyedbeli előnyt sikerült megtartanunk és megnyernünk a meccset.

SZNVE – DFVE Maarsk Graphics 10-15 (2-4, 1-1, 5-6, 2-4)
Lengyel Dominika 3, Miklós Dóra 3, Lengyel Dorottya 1, Dalmády, Szandra, dr. 1, O-Nagy 1, Rudics 1 ill. Gurisatti 5, Somhegyi 3, Horváth 3, Vályi 2, Menczinger 1, Szilágyi 1

Tabella:

1. BVSC-Zugló 12 pont
2. UVSE 12 pont
3. DFVE MAARSK GRAPHICS 7 pont
4. ZF-Eger 4 pont
5. Hungerit Szentes 3 pont
6. SZNVEHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek