2016 április 24.

Női Ob I: feszes játékkal győzött a BVSC a Dunaújváros ellen

Kiváló védekezéssel és jó támadójátékkal győzött a BVSC a Dunaújváros ellen az elődöntő második mérkőzésén, így jöhet a harmadik mindent eldöntő találkozó.

bvsc

Doroszlai nagy védései is kellettek a sikerhez

Az első mérkőzést meglepetésre nyert a Dunaújváros a BVSC ellen, így 1-0-ás előnybe kerültek az egyik fél két győzelméig tartó párharcban.

Az első negyed kísértetiesen hasonlított az első találkozóéra, hiszen Kisteleki majd Takács révén 2-0-ra elhúzott a hazai gárda. Ezek után az újvárosiak percei következtek, hiszen Szilágyi volt eredményes előnyből, 1-2. A  második nyolc percben Horváth kiegyenlített, de még mielőtt éledeztek volna a hazai remények, Máté, Illés majd Kisteleki révén elhúzott ismét a BVSC, így 2-5 volt a nagyszünetben az állás.

A fordulás után egy-egy büntető is kimaradt. Ezek után Máté egy akcióból növelte a vendégek előnyét, majd Illés góljával már ötre nőtt a vasutasok előnye. Ha ez még nem lett volna elég, Skiter egy forból beállított a 2-8-as részeredményt. A hazaiaknak nem sikerült gólt lőniük ebben az etapban, köszönhetően a jó vasutas védekezésnek. A záróakkord Vályi Vanda távoli bombájával kezdődött, de a továbbiakban nem sikerült az újvárosiaknak közelebb kerülniük, végül 9-4-re győzött a vendég gárda. Csütörtökön jön a folytatás, immár a Laky Károly uszodából, a tét a döntőbe jutás.

Női Ob I., elődöntő (második mérkőzés):

Dunaújváros – BVSC-Zugló 4-9 (1-2, 1-3, 0-3, 2-1)
Gólszerzők: Szilágyi 1, Gurisatti 1, Horváth 1, Vályi Vanda 1 ill. Illés 3, Máté 2, Kisteleki 2, Skiter 1, Takács 1

Mihók Attila, a Dunaújváros vezetőedzője: Nem tudtunk kiszabadulni az emberfogásokból, fiatalok vagyunk és alulmaradtunk a párharcokban. A súlykülönbséget, ami van a két együttes között meglátszott, ezt az első találkozón sokmozgásos játékkal sikerült az előnyünkre fordítani, most nem.

Petrovics Mátyás, a BVSC vezeteődzője: Tökéletes volt a védekezésünk. Az egész csapat szívét, lelkét beletette a találkozóba. A kapusteljesítményi s kiváló volt Doroszlai Vandától. Jön a harmadik mérkőzés, ahol ugyanezt kell csinálni mint a mai napon tettük.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek