2014 augusztus 08.

Női Ob I: Alaposan megerősödött az UVSE

Női vonalon is zajlanak az átigazolások a 2014/2015-ös szezonra. A tavalyi évad 4. helyezett csapata, az UVSE alaposan megerősödött, hiszen válogatott klasszisok érkeztek a gárdához…2014 UVSE noi
Öt meghatározó válogatott klasszis érkezett az UVSE együtteséhez. Gangl Edina Egerből, Keszthelyi Rita Cataniából, Szücs Gabriella Sabadellből, Csabai Dóra Dunaújvárosból és Tóth Ildikó Messinából tért haza.

Az UVSE jövőre a hazai bajnokságban a dobogót tűzte ki célul, míg a csapat az Euroligában is indul.

A válogatott center, Tóth Ildikó a hazatérésről: „A személyes fejlődésemet a lehető legjobban szolgálta ez a két év az idegen bajnokságban, de tény, hogy ki vagyok éhezve a hazai és nemzetközi sikerekre. Szakmai okok voltak a döntésem mögött, hogy az UVSE-t választom hazaérkezésemet követően. Tudtam, hogy nagyjából kikre számít a csapatban az UVSE vezetése, a meglévő keret és edzésmunka is szimpatikus volt, biztosítottak, hogy a csapat indul valamelyik nemzetközi kupában, ezek után nem volt bennem kétség, hogy jól választok. Mindig egy évben gondolkodom, ami a vízilabdát illeti. Szeptembertől a Corvinus egyetem Humán erőforrás szak hallgatója is leszek, gondolva a jövőre. Nagyon várom már a közös munkát az új felállással. Szeptemberben még csak jó játékosok leszünk, akik együtt edzenek, Áts Bertalanra vár a feladat, hogy egyénileg és csapatszinten is kihozza belőlünk a maximumot a bajnokság folyamán” – idézi a klub közleménye Tóth Ildikót.

Érkezők:

Gangl Edina, Kiss Alexandra, Keszthelyi Rita, Szücs Gabriella, Csabai Dóra, Tóth Ildikó

Keret:

kapusok: Gangl Edina, Gábor Kincső, Kiss Alexandra

mezőnyjátékosok: Tóth Andrea, Kisteleki Hanna Anna, Szűcs Gabriella, Csabai Dóra, Keszthelyi Rita, Sikter Diána, Tóth Ildikó, Kiss Alexandra, Kövesdi Vivien, Kuna Szonja, Azumah Franciska, Hertzka Orsolya, Miló-Sidló Franciska, Bicskei Réka.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.