2015 november 28.

Női Magyar Kupa: Az UVSE hengerelt

A Magyar Kupa első elődöntőjéből az UVSE jutott tovább, miután fantasztikus védekezést mutattak be a lilák, és az első félidőben gólt sem kaptak. 

2015noiUVSE

A női Magyar Kupa első meccsén a Dunaújváros a címvédő UVSE együttesével küzdött meg. Bő egy hónappal ezelőtt találkozott már egymással a két csapat, akkor egy góllal a lilák voltak a jobbak.

A mérkőzést az UVSE kezdte jobban, bár csak a hajrában esett az első gól, ekkor Keszthelyi villant. Mihók Attila rögtön a találat után időt kért, a kiállítás jött is, de Garda lövését kivédték. Az utolsó másodpercekben Kisteleki Hanna növelte a lilák előnyét. A második nyolc percben ugyanott folytatta az UVSE, ahol az elsőben abbahagyta. Antal előbb egy büntetőből majd egy szabaddobásból talált a hálóba.

A fordulás után minden eldőlt, hiszen Antal már a harmadik gólját lőtte, még Kisteleki is megszerezte a második találatát. A Duanújváros szépített, előbb Menczinger értékesített egy büntetőt, Brávik pedig egy előnyt váltott gólra. A záróakkordban tartotta négygólos előnyét a címvédő, végül 8-4 lett a vége.

DVFE-Maarsk Graphics-UVSE 4-8 (0-2, 0-2, 2-2, 2-2)

Dunaújváros: Kasó – Szilágyi, Menczinger 3, Gurisatti, Horváth, Ziegler, Somhegyi csere: Huszti, Brezovszki, Garda, Vályi V., Brávik 1, Vályi F., – Barna vezetőedző: Mihók Attila

UVSE: Gangl – Antal 3, Kisteleki H. 2, Szűcs, Keszthelyi 1, Tóth 2, Csabai csere: Kuna, Hertzka, Kövesdi, Koncsag, Takács V., Vogt, – Aranyi vezetőedző: Áts Bertalan

Gól/emberelőny: 1/9, illetve 1/8
Gól/ötméteres: 1/1, illetve 2/2

A másik elődöntőt, 17-30-tól rendezik, ahol az Eger a BVSC-vel csap össze…

Fotó: Sporkinef.ruHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek