2015 augusztus 21.

Női junior vb: Háromgólos vereség a spanyoloktól – Nem jutottak elődöntőbe a lányok

Megálljt parancsolt a spanyol válogatott a magyarnak a junior vb-n. A negyeddöntőben három góllal jobbak voltak az ibériaiak, így az ötödik helyért mehet a csapat.

volosnoiu20

Hibátlan mérleggel, csoportelsőként jutottunk el a negyeddöntőig a voloszi junior vb-n. Tegnap egy pihenőnap járt így a  lányoknak, még a spanyoloknak túlórázni kellett, ők az ausztrálokon át mentek be a legjobb nyolcba.

A mai találkozó első negyedében bekezdtek a csapatok. Hét gól is esett ekkor, de eggyel a spanyolok mentek 4-3-ra. A második nyolc percben már 8-3 is volt oda. Egy ötössel – Gurisatti révén – és egy előnnyel azonban faragott a csapat hátrányából, a nagyszünetben 5-8 volt az állás.

A fordulás után megcsillant a remény, hiszen 8-6-ra feljött a csapat, ám utána jöttek a spanyol válaszok, gólok. A hajrában 6-11-ről kezdte meg a csapat a felzárkózást, először egy megúszásból, majd egy időkérés után Gurisatti 8-11-re módosította az állást. A záróakkordban a kapufát forgácsoltuk, még a spanyolok egy ejtéssel növelték a különbséget. A folytatásban egyre több hiba esett a támadásainkba, hiszen gyorsan be kellett fejezni elől. Az utolsó másodpercekben visszazárkóztunk háromra,  végül 12-9-re kikapott a csapat, így nem jutott az elődöntőbe.

Junior vb, negyeddöntő: 

Magyarország – Spanyolország 9 – 12 (3-4, 2-4, 3-3, 1-1)

További negyeddöntők: 

Olaszország – Oroszország 10-15

USA – Brazília 12-9

Görögország – Kanada 9-10

A holnapi nap programja: 

9-12. helyért:

Mexikó – Japán

Új-Zéland – Ausztrália

5-8. helyért: 

Görögország – Magyarország

Olaszország – Brazília

Elődöntő: 

USA – Oroszország

Kanada – Spanyolország

Sz. B.

Fotó: volos2015.com

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek