2015 április 24.

Női Euroliga: Nem tudta megállítani az UVSE-Centrál a címvédőt

A női Euroliga elődöntőjében az UVSE-Centrál együttes ötgólos vereséget szenvedett a címvédőtől. Holnap a magyar együttes a bronzéremért játszhat a Kirishi gárdájával.

noi uvse01

Az első negyedben egészen az 5. percig nem született gól, mikor Morales fórból szerzett vezetést, de Kiss Alexandra révén egyenlíteni tudtunk. Az utolsó percben Forca révén a Sabadell mehetett előnnyel pihenni, hiszen megint egy előnyt váltott gólra a spanyol, 1-2. A második nyolc percben gazdgon adták a bírók a Sabadellnek az előnyöket, így 1-4-re is vezettek. A magyar együttes innen tornázta vissza magát 2-5-re a nagyaszünetig, Skiter és Keszthelyi találataira Morales tudott válaszolni csak.

A fordulás után Keszthelyi révén egyre zárkózott a magyar együttes, de ezek után előbb Espar majd a negyed utolsó percében Morales talált be ismét, így ismét három gólosra nőtt a spanyol előny. A záróakkord elején tartotta magát a magyar együttes, sőt Kiss révén feljöttünk kettőre is, de ezután rátett még egy lapáttal a címvédő. A végén Forca duplája beállította a  6-11-es végeredményt.

Holnap az UVSE-Centrál a Kirishivel mérkőzik a bronzéremért.

Euroliga Final Four:

UVSE-Centrál – Sabadell (spanyol) 6 – 11 (1-2, 2-3, 1-2, 2-4)

Gólszerzők: Kiss 2, Keszthelyi 2, Szücs 1, Skiter 1 illetve Morales 3, Forca 3, Ortiz 1, Espar 1, Genee 1, Garcia 1, Pena 1

Az első elődöntőben:

Olympiakosz – Kirishi 10 – 8 (3-3, 3-2, 1-2, 3-2)
Gólszerzők: Bianconi 6, Manoloudaki 1, M. Plevritou 1, V. Plevritou 1,  Asimaki 1, illetve Zubkova 3, Prokofjeva 2, Ivanova 1, Simanovich 1, Kokriakova 1

A holnapi nap programja:

Április 25., szombat:

17:30 Kirishi – UVSE-Centrál (bronzmérkőzés)

19:15 Olympiakosz – Sabadell (döntő)

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek