2015 január 21.

Női Euroliga: görög és olasz ellenfelek következnek

A Hungerit-Szentes a görög Olympiakosszal, az UVSE-Centrál az olasz Padovával találkozik a női Euroliga negyeddöntőjében. A győztesek a Final Fourba kerülnek.

szentes noi

A LEN, a nemzetközi szövetség luxemburgi központjában elkészítették a női Euroliga negyeddöntőinek sorsolását. A párharcok továbbjutói a Final Fourba kerülnek.

A Szentes a görög Olympiakoszt kapta, az első meccs Pireuszban lesz. Az UVSE-Centrál az olasz Padovával találkozik, először szintén idegenben. A címvédő spanyol Sabadell az olasz Imperiát kapta, a görög Vuliagmeni az orosz Kirisi ellen próbálkozhat.

“Nagyon erős csapatot kaptunk, de ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél – kezdte bevezetőjében a vizipolo.hu-nak Tóth László, a szentesiek trénere. – Tavaly az Olympiakosz LEN-kupát nyert, azt gondolom, ez éppen elég arról, hogy milyen erős a görög keret. Akkor még Bujka Barbara is nálunk játszott, szerencsére most már minket erősít. Még csak fél órája tudom a hírt, Barbara is segít információkat összeszedni leendő ellenfelünkről, elemzünk, felkészülünk, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.”

Női Euroliga, a negyeddöntő párosítása

Első mérkőzések (február 18.):

Olympiakosz Pireusz – Hungerit-Szentes
Padova – UVSE-Central
Imperia – Sabadell
Vuliagmeni – Kirisi

Visszavágók (március 11.):

Hungerit-Szentes – Olympiakosz
UVSE-Central – Padova
Sabadell – Imperia
Kirisi – Vuliagmeni

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek