2014 július 06.

Németország Kupa: Tornagyőzelemmel hangoltunk az Eb-re

A Németország Kupa utolsó napján a Benedek-csapat az Egyesült Államok válogatottját is legyőzte. A siker azt is jelenti, hogy tornagyőztes lett a válogatott, így jó szájízzel várhatják az Eb-t a srácok…

2014 Benedek-csapat03

Az utolsó napon is győzött a magyar válogatott a Németország Kupán. Az Egyesült Államok ellen egy góllal bizonyult jobbnak a Benedek-csapat.

A mérkőzés izgalmasra sikerült, az első negyedben az amerikaiak két góllal is elhúztak Varga Daniéktól, McConnel és Daboud góljainak köszönhetően 3-1 állt az eredményjelzőn. A második negyedben megfordította a találkozót a magyar válogatott, köszönhetően Tóth, Hosnyánszky majd Varga Dani góljainak, így már 6-5-re vezettünk a nagyszünetben.

A harmadik nyolc percben az amerikaiak át tudták venni a vezetést kétszer is, de Erdélyi majd Hosnyászky találataival, 11-10 volt az eredmény ide. A zárónegyedben ismét Hosi talált a hálóba, majd Bowen révén egy szépségtapassszal kialakították az amik a 12-11-es végeredményt.

A sikerrel tornagyőztes lett a Benedek-csapat a Németország Kupán, Montenegró lett a második, míg az USA a harmadik, a házigazda németek pedig a negyedik helyen végeztek.

Németország Kupa, zárónap:

Magyarország – Egyesült Államok 12-11 (1-3, 5-2, 5-5, 1-1)

Gólszerzők: Tóth M. 3, Hosnyánszky 3, Varga Dániel 2, Vámos 2, Varga Dénes 1, illetve Bonnani 3, Samuels 2, Mann 2, Bowen 2, McConnell, Daboub 1-1

Benedek Tibor, a lefújás után a vlv-nek: Megint csak azt tudom mondani, hogy meg vagyok elégedve, mert annak ellenére, hogy tegnap késő este játszottunk, ma reggel, s fizikálisan mind a két mérkőzés nagyon igénybe vette a játékosokat, ugyanolyan motiváltan, lelkesen játszottak. Az pedig, hogy ezeket a szoros meccseket a végén meg tudjuk nyerni, nagyon előremutató a jövőt tekintve.

A másik mérkőzésen:

Montenegró – Németország 7-5

A torna végeredménye:

1. Magyarország 9 pont
2. Montenegró 4 pont (24-23)
3. Egyesült Államok 4 pont (32-32)
4. Németország 0 pont

Fotó: ArchívHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek