2017 október 07.

Nem tett le a magyar válogatottságról az anyai ágon magyar játékos

Az olaszokkal 2011-ben vb-t nyert klasszis, őszintén beszélt terveiről.Alex-GiorgettinapoliAled

Mint ismeretes, a múlt héten itt küzdött a BL pótselejtezőért a Canottieri Napoli a Nyéki Imre uszodában. A csapatban ott játszik az az Alex Giorgetti, aki az olaszokkal vb-t nyert, de már lemondta a válogatottságot és szívesen felhúzná a magyar válogatott sapkáját.

Nos, magyarországi látogatása során a Digi Sport-nak elmondta, hogy héthavonta Magyarországra jön, mert a rokonai és anyukája itt él. Szólt arról is, hogy nem tett le a magyar válogatottságról. Ha kell, a cél érdekében az Ob I-be igazol.

Giorgetti aláhúzta:

“Most a Napolira koncentrálok, az olasz válogatottól pedig már visszavonultam, többet nem fogok benne szerepelni. Sokat pletykálnak, hogy miért, de én megmondtam Märcz Tominak, hogy bevállalom ezt a dolgot, mert a magyar válogatottban szeretnék játszani. Ha a FINA engedélyezi, nagyon fogok örülni, ha nem, akkor kénytelen leszek aztán Magyarországon játszani.”

Addig pedig az idei céljairól beszélt: “Nápolyban nagyon jól érzem magam, imádom a várost, nagyon jó a csapat, szeretem az edzőt, jó a hangulat, nagy a vidámság, és ez nekem nagyon fontos. Ugyanaz a célunk, mint tavaly, hogy odaérjünk a harmadik helyre, csak most nagyon sokat erősödött a Brescia és a Verona. Nekem az a lényeg, hogy formába érjek, és azt a munkát végezzem el, amit az elnök és a csapat akar, és jól menjen a játék” – mondta.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek