2015 december 28.

Nem lesz ott a horvátok ásza az Eb-n!

Sérülésre hivatkozva lemondta a válogatottságot, így Ivica Tucak szövetségi kapitánynak fájhat a feje.Paolo Obradovics zimbio

A kerethirdetéskor sem szerepelt a csapatban Paolo Obradovics. Bár az elmúlt években is küzdködött sérüléssel, a budapesti Eb-t kihagyta, de a kazanyi vb-n ott volt. Ivica Tucak most is számított volna rá, az amerikai túra előtt azonban lemondta a válogatottságot.

Obradovics most indokolt is:  A térdem rossz állapotban van. Ebben az évben ott voltam a kazanyi vb-n, de már akkor nagy fájdalmaim voltak. Összeszorított fogakkal csináltam tovább, de most nem fér bele egy Eb, pláne úgy, hogy a válogatott minden nap játszik meccset a kontinenstornán. A klub az más, hiszen ott, ritkábban játszunk. – fejezte be az olimpiai, és Európa-bajnok.

A horvátok éppen a napokban a Benedek-csapattal kétkapuzik Zágrábban. A plávik ezután Dubrovnik felé veszik az irányt, ahol a brazil, a montenegrói és a német válogatottal kétkapuznak. Ivica Tucak együttese az Eb-n a szerbekkel, a spanyolokkal és a szlovákokkal kerültek egy négyesbe.

fotó: ZimbioHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek