2017 április 15.

Nem fogom már viselni a sapkát – Szirányi elköszön a spanyol válogatottól

A friss Euro Kupa győztes a Fradiról, a bajnokságról és a spanyol válogatottságról is beszélt egy interjúban.

sziranyibalazsftc

Nagyon fontos ez a díj, hiszen a klub több szezonon keresztül építkezett érte – fogalmazott Szirányi Balázs az Euro Kupa sikerről a waterpolista.com-nak.

Az új csapatáról, a Fradiról és a bajnokságról is kérdezték a centert. A pólós kifejtette, hogy nagyon éles a csata a pontvadászatban, valamint voltak buktatók is az együttes számára. Görbe, hullámzó a teljesítményünk – mondta.

Természetesen a nyári világbajnokságról is faggatták a 34 éves játékost. A budapesti esemény különleges lesz számomra, hiszen hosszú idő után, úgy tűnik, ez lesz az első olyan esemény, amin nem fogok részt venni – fogalmazott.

Mint ismeretes Szirányi Londonban és Rióban is ott volt a spanyol válogatott tagjaként az olimpián. Így adódott a kérdés, hogy áll a tokiói ötkarikás játékokhoz. Nagyon szép emlékeket és barátságokat őrzök ezekből az időkből, de azt hiszem, hogy David Martin egy új ciklust kezdett meg az 2020-as olimpiára. Ezért úgy gondolom, hogy nem fogom már viselni a spanyol válogatott sapkáját.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek