2014 november 23.

Férfi Ob I: Nem érte meglepetés a szolnokiakat

Fölényes győzelemmel hozta el a három pontot a Honvéd otthonából a Szolnok a vízilabda-bajnokság 8. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Tóth Márton és Mezei Tamás, a szolnokiak két játékosa nyilatkozott a vizipolo.hu-nak.

Tóth Márton is kiemelte, nem bíztak semmit sem a véletlenre, alaposan felkészültek a Honvédból (Fotó: Szolnok)

Tóth Márton is kiemelte, nem bíztak semmit sem a véletlenre, alaposan felkészültek a Honvédból (Fotó: Szolnok)

– Győzelmünk annak köszönhető, hogy komolyan vettük a mérkőzést, alaposan felkészültünk – mondta Tóth Márton. – Tisztában voltunk vele, hogy az egyik legerősebb hazai pályával rendelkező csapathoz látogatunk. Nem is értek minket meglepetések. Voltak hibák, kihagyott helyzeteket, de ilyenek persze mindig lesznek. Sajnos nekem volt két kimaradtak helyzetem, de a védekezés során nyújtott teljesítményemmel ma elégedett voltam. Megyünk tovább, a jövő hétvégén talán a legkeményebb Bajnokok Ligája csatára kerül sor. A Rijeka ellen szeretnénk jól indítani a csoportkörös szereplést, nem lesz könnyű.

Mezei Tamás kedden még a válogatottban mutatta meg tudását a szlovákok ellen. Szombaton ugyancsak remekül játszott. Első mondatával megerősítette csapattársa mondandóját.

– A honvédosok tavaly is bebizonyították, hogy nagyon erősek otthon, éppen ezért készültünk rájuk rendesen – kezdte nyilatkozatát Mezei Tamás. – Ma szerencsére egy simább meccset játszottunk. Megyünk tovább, nagy csaták várnak ránk a bajnokságban és a nemzetközi porondon egyaránt. Csalódottak lettünk volna, ha nem tudtunk volna Bajnokok Ligája-meccseket játszani, úgy érzem, hogy a Final Six-ra is esélyes ez a csapat. Egymás után ugorjuk meg a lépcsőfokokat.

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek