2018 szeptember 12.

Nélkülünk kezdődik a Bajnokok Ligája selejtezője

Brassóban és Strasbourgban indul útjára a BL 2018/2019-es idénye. 

általanos kép0123

Érdekesség, hogy az első körbe nem szerepel magyar csapat a BL-ben. Figyelemreméltó, hogy a Fradi hiába nyerte meg a világ legerősebb bajnokságának mondott magyar pontvadászatot, nem a főtáblán, hanem a második selejtezőkörben kezdheti meg a küzdelmeket szeptember végén. Mint ismeretes, az Eger és a Szolnok már ott van a legjobbak között, ők október közepén ugranak vízbe a sorozatban.

Holnap tehát Brassóban és Strasbourgban indul a sorozat, innen az első négy csapat jut tovább.

Férfi Bajnokok Ligája
1. selejtezőkör, szeptember 13-16.

A-csoport (Brassó): SM Verona (olasz), CSS Brasov (romániai), Pays D’Aix (francia), Tibilisi (grúz), ES Istanbul (török), Dynamo Lviv (ukrán)

B-csoport (Strasbourg): CN Terrassa (spanyol), Jadran Herceg Novi (montenegrói), AZC Alphen (holland), Team Strasbourg (francia), Valletta (máltai)

A 2. selejtezőkörben (szeptember 28-30.) csatlakozik majd: Jadran Split (horvát), CN Sabadell (spanyol), Postdam (német), Vouliagmeni (görög), FTC-PQS Waterpolo, Brescia (olasz), Digi Oradea (romániai), Kazan (orosz)

A 3. selelejtezőkörben (október 6. és 10.)  nyolc csapat küzd majd oda-visszavágós alapon a főtábláértHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek