2016 január 13.

Nekünk jobb ez az eredmény – a montenegrói kapitány a döntetlen után

Csoportrangadót játszott Montenegró a spanyolokkal. A meccsen nem dőlt el semmi, hiszen Brguljanék minusz kettőről álltak fel az utolsó negyedben és mentették döntetlenre a találkozót. Ennek megfelelően a montenegróiak kapitánya volt elégedettebb.
vladimirgojkovics

Tegnap ismét egy nagy meccset játszottak az Eb-n. A Montenegró-Spanyolország találkozó igazi ki-ki összecsapás volt. Az ibériaiak végig vezettek a találkozón majd jött az utolsó két perc, amikor is 8-6-ról mentették X-re a találkozót a délszlávok.

Vladimir Gojkovics, a montenegróiak kapitánya: Végig kiélezett meccs volt, váltották egymást a gólok. Ez egy jó eredmény számunkra. A jövőt meglátjuk. A gólkülönbség fog dönteni a csoportelsőséget illetően. Talán nekünk jobb esélyünk van erre, a lebonyolítást nézve.

Gabi Hernandez, a spanyolok kapitánya: Elégedett vagyok a játékunkkal, az utolsó két percet leszámítva. Jó volt a védekezésünk, végig koncentráltan játszottunk. Fontos lesz a csoportban az utolsó meccs

Spanyolország vezeti a gruppettót, két góllal megelőzve Montenegrót. Az utolsó meccsen az ibériaiak a hollandokat, míg Gojkovics együttese a pont nélkül álló szlovákokkal meccselnek. A csoport győztese a nyolcaddöntőben vagy a máltaiakkal vagy a franciákkal találkozik. Ezek után a C2-D3 győztesével, ami nagy valószínűséggel a román-orosz meccs nyeretese lesz.

A belgrádi Eb negyedik játéknapja:

09.30: Németország – Grúzia – férfi
11.00: Spanyolország – Franciaország – női
12.30: Németország – Olaszország – női
15.45: Törökország – Görögország – férfi
17.15: Horvátország – Szerbia – női
18.45: Románia – Olaszország – férfi
20.15: Magyarország – Oroszország – férfi

ÉLŐ stream-en itt lehet nézni az Eb összes találkozóját…

Minden, amit az Eb-ről tudni kell…Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek