2016 január 24.

Nagy volt a nyomás rajtunk – Örömittas szavak az Európa-bajnokoktól

Nem csoda, hogy a friss Európa-bajnokok a nagy nyomásra panaszkodtak, hiszen tizenhatezer ember előtt nem mindennap pólóznak.

szerbia2016eb serdjanstevanovics

Fotó: Serdjan Stevanovics

 

Az Eb legértékesebb játékosa, Andrea Prlainovics: Kemény küzdelem volt. Idegesen kezdtünk, rossz döntéseket hoztunk, de aztán megtaláltuk a játék ritmusát. Gratulálok Montenegrónak. Azt hiszem mi ma egy kicsivel jobbak voltunk.

Milan Alekszics: Bizonytalanul kezdtünk, nagy volt rajtunk a nyomás egy fantasztikusan játszó Montenegró ellen. Montenegró fantasztikus volt. Köszönöm mindenkinek a támogatást. Remélem, még lesz részem az ünneplésben a következő világversenyeken.

Dusko Pijetlovics: Ilyen érzés egyszer az életben van. Nem jól kezdtünk, aztán összeállt a védekezés és a támadás is. Gratulálok Montenegrónak is, jól játszottak.

Emlékezető:

Európa-bajnokság, döntő:

Szerbia–Montenegró 10–8 (1–3, 2–1, 3–2, 4–2)

Szerbia: B. Mitrovics – Mandics 1, Gocics, D. Pijetlovics 1, Filipovics 1, Prlainovics 2, S. Mitrovics. Csere: Randjelovics, Csuk 2, Nikics, Alekszics 2, Jaksics 1, G. Pijetlovics (kapus). Szövetségi kapitány: Dejan Savics

Montenegró: Scepanovics – Drasko Brguljan, Petrovics, Radovics 2, M. Janovics, Ivovics 1, Vukcsevics 1. Csere: Paskovics, Darko Brguljan 2, N. Janovics 2, Misics, Jokics. Szövetségi kapitány: Vladimir Gojkovics

Gól/emberelőny: 4/10, ill. 3/9
Gól/kettős emberelőny: 1/2, ill. 1/1Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek