2018 június 24.

Nagy Viktor: fel tudnék robbani

A világliga döntője után, érthetően csalódott volt a magyar kapus, aki a delegátus és a bírók mellett sem ment el szó nélkül. 

nagyviktor2018062401

Nagy Viktor a wpnews.eu-nak:

Nagyon szomorú vagyok, mert teljes szívemből úgy érzem, hogy megérdemeltük volna a győzelmet, hogy a végén sokat hibáztunk. Megdöbbentőnek, hogy Magyarország átveszi egy másik országtól a rendezést és ilyen bíráskodást kap az elődöntőben és a döntőben is. Ott tartunk, hogy kijön öt-hatezer ember, megveszi a belépőt és két játékvezető teljesen uralja és befolyásolja a játékot. Nem érdemeljük meg mi játékosok és a közönség sem ezt. Úgy gondolom, hogy a magyar sportdiplomáciának még nagyon-nagyon sokat kell fejlődnie, mert ez hihetelen! Számomra feldolgozhatatlan és nem tudom hova rakni. Nagyon feszült és ideges vagyok nyilván, de szerintem, ha lenyugszom, ugyanígy fogom gondolni.

Amikor az ellenfél játékosai is azt mondják, hogy mi jobban megérdemeltük volna. – sírni tudnék. A delegátus és a bíró azt mondja, hogy “Majd legközelebb”? De hát ez felháborító és egyszerűen nonszensz! Szét tudnék robbanni!

EMLÉKEZTETŐ:

Magyarország-Montenegró 9-9 (2-2, 4-2, 2-3, 1-2 – ötméteresekkel 2-4)

Magyarország: Nagy V. – Manhercz 2, Vámos 1, Jansik D., Kovács G. 1, Erdélyi 2, Bedő. Csere: Angyal, Zalánki, Mezei 1, Bátori 2, Pohl. Szövetségi kapitány: Märcz Tamás

Montenegró: Lazovics – Drasko Brguljan, Petkovics 1, Radovics, Janovics 1, Ivovics 3, Spaics. Csere: Banicsevics, Vidovics, Durdics, Misics 3, Draskovics 1. Szövetségi kapitány: Vladimir GojkovicsHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek