2016 május 30.

Nagy változások a Rijekánál

A horvát együttesnél a változások szele fúj. A vezetőedző már távozott és több játékos is követheti őt.primorje Rijeka201510

Nem sikerült túl fényesre a Primorje Rijekának ez a szezon, hiszen egy trófeát sem sikerült nyernie. Az idény elején a csapat vérfrissítésen ment keresztül, hiszen meghatározó játékosok távoztak, úgy mint Sandro Sukno, Xavi Garcia és Marko Elez. Az érkezők oldalán pedig többek között, Ante Vukicsevicset, Nikola Dedovicsot, Gonzalo Echeniquet és az egykoron Vasasban pólózó, horvát olimpiai bajnokot, Miho Boskovicsot köszönthettük. Az igazolások nem sikerltek jól, ezt az eredmények mutatják, hiszen a Regionális Ligában, a Horvát bajnokságban és a Kupában is alulmaradtak a rivális Jug Dubrovnikkal szemben. Sőt, a Bajnokok Ligájában sincsen ott az együttes a Hatos Döntőben.

Ami a jövőt illeti, a vezetőedző Ivan Asics már távozott, és visszatér szülővárosába Splitbe. – áll a Primorje oldalán. A szakvezető a rijekai együttes legsikeresebb trénere. Hat év alatt, nyolc trófeát nyert a csapattal, mégis kicsit szomorúan köszönt el, hiszen az áhított BL-trófeát nem emelhette a magasba. Nagy kérdés, hogy mi lesz az együttessel. Vélhetően fiatalabb gárda vág neki a következő idénynek.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek