2016 október 28.

Nagy falat volt a BVSC-nek a Posillipo

A nagyszünetig jól tartotta magát a vasutas alakulat, ám utána nápolyi együttes fokozatosan elhúzott.

2016BVSC-Szeged 5. hely02

A BVSC az első körből továbbjutva Zágrábba utazott, hogy kivívja a negyeddöntőbe jutást az Euro Kupában. Ehhez az első lépést a Posillipo ellen tehette meg a csapat.

Jól indult a találkozó, hiszen Kovács góljával már 1-0-ra vezetett a BVSC. A Posilliponak megvoltak a válaszai. Csapót szórták ki, majd Subotics talált a hálóba. Cuccovillio révén már előnyben volt a negyed derekán a nápolyi együttes, hogy aztán Rossi góljával már kettővel menjen. A második nyolc percben Szabó majd Pásztor is eredményes tudott lenni, mindketten előnyből, így már 3-3 volt az állás. A hajrá azonban a taljánoknak sikerült jobban, Subotics majd Dervisis talláatiaira Pásztor válaszolt, így a nagyszünetben 5-4 állt az eredményjelzőn.

A fordulás után Subotics duplázott majd Dervisis is betalált, 8-4. Ekkor Marcz Tamás időt kért, és eggyel sikerült közelebb jönnie a záróakkord előtt a BVSC-nek ellenfeléhez, 8-5. Az utolsó negyedben Vlachopulosz is eredményes tudott lenni, 9-5. Ezek után után még visszajött a BVSC három gólra Pásztor jóvoltából, de gyorsan négyre nőtt a nápolyi együttes előnye. Sőt Iodice már 12-7-re növelte a különbséget. Az utolsó másodpercekben Várnai beállította a 12-8-as végeredményt.

E-csoport: 

Posillipo Napoli – BVSC-Zugló 12-8 (3-1, 2-3, 3-1, 4-3)
Gólszerzők: Subotics 5, Dervisis 3, Cuccovillo 1, Rossi 1, Iodice 1, Vlachopulosz 1 ill. Pásztror 4, Szabó Bence 2, Várnai 1, Kovács P. 1

A holnapi napon: 

 

19.00 Mladost Zágreb – BVSC-ZuglóHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek