2016 szeptember 11.

Nagy csatában a Nagykanizsa nyerte az I. Aligátor Kupát

Ötméteresek után dőlt el a felkészülési torna első helye, amelyet a Nagykanizsa bírt jobban a házigazda Szombathely ellen.

avustorna02

A Kanizsa ötösökkel hódította el az I. Aligátor Kupát (Fotó: frisss.hu)

Két-két győzelemmel várhatta a Nagykanizsa és a házigazda AVUS a zárónapot az első ízben megrendezett Aligátor-kupán. A felkészülési torna harmadik helyét a Kaposvár szerezte meg, mely az utolsó napot a Hódmezővásárhelyet verte két góllal.

Az utolsó meccsen pedig a rendes játékidő 13-13-as döntetlent hozott, majd az ötösöknél az első kör sem hozott döntést, hiszen 17-17-et mutatott az eredményjelző. A második sorozatban az első lövők – Hajmási és Kéri – nem tudott hibázni. Míg atovábbiakban Kurucz a házigazsáktól kihagyta, míg dr. Kasper belőtte, így 19-18-ra nyert a Nagykanizsa.

Mint ismeretes a férfi Ob I/b – amely bajnokságnak mind a négy csapat tagja – szeptember 24-én kezdődik, addig még van egy kis idő.

Az I. Aligátor Kupa zárónapján:

AVUS-Nagykanizsa 18-19 (ötméteresekkel) – A rendes játékidőben: 13-13 (4-3, 5-2, 3-4, 1-5)

Gólszerzők: Hajmási 5, Takács 3, Doma 2, Karácsonyi 2, Kurucz 2, Kutasi 1, Cvetic 1, Polcsik 1, Ekler B. 1 ill.  Szepesi 7, dr. Kasper 4, Bakó 3, Virt 2, Kéri 2, Szécsi 1, Horváth Gy. 1.

A másik mérkőzésen: Kaposvár-Hódmezővásárhely 11-9

A torna végeredménye:

1. Nagykanizsa 8 pont
2. AVUS 7 pont
3. Kaposvár 3 pont
4. Hódmezővásárhely 0 pont

(a tornán Ob I/B-s együttesek szerepeltek, így a Kaposvárnál a második vonalban szereplő együttes játszott)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek