2015 április 10.

Műugrás: Íme, a tavaszi program

Műugróinknak mozgalmas lesz ez a pár hónap is. Először Amszterdamban hivatalosak, majd a Világszéráira aztán pedig Drezdába.

2013 muugro ob1 reisinger-gondos

Nagy lelkesedéssel vetették bele magukat műugróink a tavaszi munkába. Ahogy a heti sajtótájékoztatón Kormos Villő fogalmazott ugrált örömébe, amikor megtudta, hogy 2017-ben Budapesten rendezik a vb-t, mert így elég nagy sansz van rá, hogy ott legyen az ugródeszkákon.

Haász Katalin a műugrók vezetője arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a versenyzők három nagy versenyen vesznek részt az elkövetkezendő hetekben. Jövő héten, április 14. és 20. között Amszterdamban van a felnőtt és az ifi válogatottunk, itt vélhetően heten próbálnak szerencsét: Ligárt Ábel, Veres Kamilla, Bóta Botond, Somhegyi Krisztián,Gondos Flóra, Reisinger Zsófia, Kormos Villő. Aztán utóbbi két versenyzőnk a Világszérián vesz részt, hiszen a tavalyi évhez hasonlóan, az idén is meghívást kapotak a rangos eseményre. Az ifik pedig a drezdai nemzetközi versenyen szerepelnek majd.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.