2014 június 18.

Mozog az európai átigazolási piac is

Nemcsak a magyar hanem az európai átigazolási piac is elég élénken mozog, annak ellenére, hogy a férfi világliga küzdelmei zajlanak. Az látszik, hogy a görög csapatok nagyon bevásároltak…

átalános póló kép
Itthon már lecsengtek a nagy átigazolások, bár még mindig azt mondatja valami velünk, hogy egy-két névvel még nagyot dobhatnak a csapatok. Európában pedig éppen most zajlanak az átigazolások.

Kedden lett nyilvános, hogy Nikola Radjen elhagyja a szerb bajnokcsapatot és Görögországba az Olympiakoszhoz teszi át a székhelyét. A spanyol kiválóságra, Blai Mallarach-ot is egy hellén klubnak sikerült megszereznie, méghozzá a Vouligameni.

A Jug Dubrovnik két meghatározó játékosa, Andro Buslje és Hrvoje Benic elhagyta a csapatot, nem sikerült megegyezni a szerződésükben. Buslje,  aki karrierjét a Jugban töltötte, nem mellesleg olimpiai bajnok még nem döntötte el hol folytatja, csak úgy mint a fiatal Benic sem.

Itthonról a Szolnoknak, az OSC-nek, a Szegednek már lehet tudni biztosan a következő évi játékosállományát. A többi csapat még várat magára, bár az Eger, a  Vasas, a Fradiról is lehet hallani ilyen-olyan uszodai átigazolási híreket.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.