2015 május 23.

Mosolygó Május: Jótékonysági est pólósokkal

Különleges és felejthetetlen jótékonysági estet szervezett az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum és a Debreceni Vízilabda Klub.

Mosolygo majus

Meghívásukra a közéleti és vállalkozói szféra 150 elismert szereplője vett részt 2015. május 22-én azon a színpompás eseményen, melynek a Grand Casino adott otthont. A zártkörű állófogadással és divatshow-val egybekötött jótékonysági árverés egyetlen célt szolgált: megmutatni, Magyarország hírességei – a divat, a sport és a zenei élet kiválóságai képesek összefogni és önzetlenül egy nemes célt szolgálni, segítő kezet nyújtani a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak. Ez az Alapítvány úttörőként, Hajdú-Bihar megyében és országosan is az elsők között vált a nonprofit szektor szereplőjévé, hogy támogassa a Debrecenben gyógyuló leukémiás és más, daganatos betegséggel küzdő gyermekek gyógyítását. Az Alapítvány neves jubileumot ünnepel 2015-ben: immár 25 éve tudja, mi kell egy mosolyhoz! Annak érdekében, hogy az Észak-Alföld Régió egyetlen Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszéke továbbra is éppoly sikeresen gyógyíthassa és támogathassa, szeretettel vegye körül a hozzá forduló beteg gyermekeket és szüleiket, nem sajnálatra van szükségük, hanem segítő kézre! A leukémiás és daganatos gyermekek nagyon bátrak, hősiesen küzdenek a betegség ellen, de támogatásra van szükségük mind a gyermekeknek, mind pedig szüleiknek azokban a személyes csatákban, melyet nap mint nap vívnak, miközben a kicsik próbálnak gyerekek maradni egy olyan helyzetben, mely felnőtteket is összeroppant.
A divatbemutatót a spanyol mentalitást hűen tükröző világmárka, a Desigual nyitotta; majd a Debrecenből hódító útjára indult fürdőruha márkák, a FESS és a Pinkiss legszebb darabjait ismerhette meg a közönség, melyhez a kiegészítőket a Cango&Rinaldi biztosította. A programban a férfiakról sem feledkeztek meg, így a sportos eleganciát kedvelők számára Tóth Sebastian debreceni divattervező egyedi darabjaiból kaphattunk ízelítőt. A divat-show a Camicia by Korinna márka bemutatójával zárult. A 2013-ban indult márka Kocsis Korinna topmodell és Király Beáta divattervező közös elképzeléséből jött létre.
A rendezvény fővédnökei Dr. Papp László, Debrecen polgármester és Varga Tamás kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó voltak. Hívó szavára egy emberként álltak a legendás olimpiai bajnokok a nemes ügy mellé! A hangulat kétségtelenül a tetőfokára hágott, amikor Harsányi Levente fenomenális vezényletével az olimpiai-, világ-, és Európa-bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott tagjainak élménybeszámolóival egybekötött, a játékosok által felajánlott ereklyék árverezésére került a sor. Az aukción olyan, a világban egyedülálló relikviák voltak megvásárolhatóak, mint például Benedek Tibor, Kásás Tamás, Szécsi Zoltán, Dr. Molnár Tamás, Biros Péter, Hosnyánszki Norbert, Varga Tamás többszörös olimpiai bajnok Olimpián és Szívós Márton világbajnokságon viselt személyes tárgyaik, amiket ők maguk hoztak el és adtak át új, büszke tulajdonosaiknak. Dr. Kemény Dénes, Gergely István, Vári Attila is eljuttatta sporttörténelmi emléktárgyát a szervezőkhöz, ezzel támogatva a rendezvényt és az Alapítványt. A legmagasabb kikiáltási ára egy különleges, több szempontból is páratlan labdának volt: a kivételes játékszert Sydney, Athén és Peking 21 olimpiai bajnoka mellett Dr. Kemény Dénes, valamint az 1976-os montreali ötkarikás játékok legendái: Dr. Csapó Gábor, Dr. Faragó Tamás, Dr. Horkai György, Gerendás György, Kenéz György és Molnár Endre láttak el kézjegyükkel.
Az estet olyan neves hazai sztárok tisztelték meg fellépésükkel, mint Caramel és Tóth Gabi.
Köszönjük minden kedves jelenlévőnek, hogy részvételével biztosította az Alapítványt támogatásáról és ezen a csodás, mosollyal teli májusi napon 2.291.500 Ft összeggel tudtuk támogatni a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt és ezáltal a leukémiás és más, daganatos betegséggel küzdő gyermekek felépülését.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek