2016 március 15.

Montenegró tartalékosan is hozta a kötelezőt

Vladimir Gojkovics együttese Nizzából hozta el a három pontot.

vladimir gojkovics01 wpolo

A franciaországi terrortámadások miatt tegnap pótolták a Franciország-Montenegró világliga mérkőzést. A vendégektől sokan hiányoztak, hiszen Drasko Brguljan, Predrag Jokics vagy Mladan Janovics nem tartotta a csapattal Nizzába.

Az eredmény kicsit csalóka, hiszen nem volt ilyen szoros a mérkőzés, hogy a végén 12-10-et mutasson az eredményjelző. A harmadik negyed végén például öt találat is volt közte, ami a végére csökkent, így két góllal győzött a vendég alakulat. Montenegró így megszerezte második győzelmét világliga csoportjában.

Férfi világliga, pótolt mérkőzés:

Franciaország – Montenegró 10-12 (2-6, 4-2, 0-3, 4-1)

Franciország: Garsau, Saudadier, Kovacevic, Khasz 4, Blary, Simon 2, Crousillat 1, Izdinsky, Marzouki 2, Laversanne, Tomasevic, Camarasa 1, Noyon.

Montenegró: Kandics, Sekulics, Paskovics 3, Petrovics, Darko Brguljan 2, Radovics 3, Vidovics 1, Sarics 1, Latinovics, Klikovac 1, Vukcsevics, Pjesivac 1, Scepanovics.

Vladimir Gojkovics a meccs után: Nem volt könnyű dolgunk ma Támadásban és védekezésben is sokat hibáztunk. Néhányan sérülés miatt, néhányan pedig klubbeli elfoglaltságuk miatt nem lehettek itt a meccsen.  Sok játéklehetőséget kaptak ma azok a játékosok, akik versenyben vannak a válogatottságért, ez mindenképp fontos volt, hogy bizonyítsanak.

Tabella:
1. Szerbia 4 4 0 – 12
2. Montenegró 4 2 2 – 6
3. Spanyolország 4 2 2 – 6
4. Franciország 4 0 4 – 0Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek