2014 október 16.

Molnár Tamás: Jó úton járunk

A DIGI Sport Reggeli Start vendége volt a visszavonult, háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás. A klasszis immár a Tiszavirág Szeged Diapolo ügyvezetője és szakmai igazgatója, aki az előtte álló teendőkről és a jövőbeli tervekről beszélt…

digisport molnar tamas02

Nagy átalakuláson ment keresztül a Szeged a tavalyi szezonhoz képest. Kicserélődött a csapat, régi-új névszponzora lett a klubnál valamint Molnár Tamás sem a vízben, hanem a parton irányít.

Molnár Tamás az új pozíciójáról elmondta: Örülök, hogy így alakult, remélem hasonló sikereket fogok elérni mint a medencében. A tavaly kialakult helyzet miatt, nyilván át kellett alakítani az egész klubnak a finanszírozását. Úgy érzem e tekintetben nagyon jó úton járunk. Sikerült egy olyan csapatot összerakni, ahol a fiatal és tapasztalt játékosok megfelelő minőségű keveréke alakult ki. Optimista vagyok, a bajnokságot illetően, a négybejutás és az éremért való küzdés nem irreális cél. A régi-új szponzorokról elmondta: A Tiszavirág idén indított egy szállodát, kávézó éttermet. A Diapolo pedig már a tavalyi év rájátszásban is névszponzora volt a csapatnak.

A távlati célokról pedig eképp szólt: Egy új fedett uszoda is ráférne a városra, valamint ésszerű költségvetéssel minél több saját nevelésű utánpótlás játékost nevelni.

A beszélgetés végén szó esett még a Magyar Kupáról valamint az OB I-es bajnokságról is.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.