2017 január 24.

Miskolcon változnának a célok a felsőházba jutás esetén

A Miskolc három fordulóval az alapszakasz vége előtt, szinte már bejutott a felsőházba. Az új helyzet, új célokkal is párosulhatnak az együttesnél, de Bachner András, a klub elnöke óvatosan, visszafogodtan fogalmazott oldalunknak.

miskolc20161001

Történelmi siker után még magasabbak a célok Miskolcon (Fotó: MVLC/facebook)

A hónap elején Sike Józseffel, a csapat vezetőedzőjével készítettünk egy interjút, most pedig új helyzet állhat elő, hiszen a csapat bejuthat a felsőházba.

A szezon elején a csapat ezt a fő célt tűzte ki maga elé, most pedig Bachner Andrást a Miskolc elnökét kérdeztük így a siker kapujában: Reméljük, a teher mostmár lekerül a fiúk válláról. Szeretnénk nagyon jó vízilabdát játszani még a fentmaradt három fordulóban, a Fradi, az Eger és a BVSC ellen. Nem könnyű meccsek ezek, de meg-meg cibáltuk a nagyobb klubok bajszát, úgyhogy most is erre készülünk – mondta a klub első embere.

Így folytatta: Kicsit visszafogottabban vettük a dolgot. Majd, ha az említett három mérkőzésnek vége van, és azt írja az újság, hogy a Miskolc ott van a legjobb nyolc között, akkor fogunk ünnepelni. Szerdán lesz egy csapatépítő vacsora, nyilván ott meg fogunk inni egy pohár pezsgőt vagy egy sört, és el fogunk beszélgetni részletesebben – fogalmazott az elnök.

Az együttes további céljairól pedig így vélekedett.: Ha a legjobb nyolcban vagyunk, ott már lehet bármi. Lehet az ember nyolcadik és lehet ötödik is. Mindenféleképpen az Euro Kupát tűzzük ki. Ez nem szerénytelenség, de, akik ott lesznek az első nyolcban, azoknak a csapatoknak nem lehet más a cél – fejezte be Bachner András.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek