2017 augusztus 23.

Miskolcon kitűzték az idei célokat

A miskolciak elnöke, Bachner András megfogalmazta az idei elvárásokat a csapattal szemben. 

miskolc20161001

Fotó: mvlc /archív

Mint beszámoltunk róla, a Miskolc idén belép a nemzetközi kupaporondra is, és a férfi Ob I, a Magyar kupa mellett, az Euro Kupában is szerepelni fog.

A vezetés egyértelműen bizakodó a szezon kezdete előtt. Nem panaszkodhatom a játékosokra, kiválóan dolgoznak – fogalmazott a minap.hu érdeklődésére a Sike József vezetőedző – A fiúk osztják a véleményem: idén mindenki minket akar majd megverni, hiszen akik mögöttünk vannak, igyekeznek megelőzni, akik pedig előttünk vannak, nem akarják, hogy lehagyjuk őket. Senki nem fogja félvállról venni a csapatunkat. A kitűzött céljainkat eddig mindig teljesítettük, reméljük, ez nem változik a jövőben sem. Idén az ötödik helyünket akarjuk megvédeni, valamint a nemzetközi porondon a nyolc közé szeretnénk jutni.

A honlap kérdésére Bachner András a klub elnöke elmondta: megvédeni az OB I-ben szerzett ötödik helyet, bejutni a Magyar Kupában az első négy közé, valamint túljutni az EK két csoportkörén. Azt is hozzátette, a legfontosabb a bajnokság, hiszen “az számít igazán”.

A Miskolc szeptember elején egy nemzetközi, még a második felében egy hazai tornán vesz részt.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek