2014 július 22.

Merész András: Ma mi voltunk a jobbak

Női válogatottunk, simán győzött az orosz válogatott ellen, és a sikerrel bejutott az Eb elődöntőbe, ahol Spanyolországgal játszunk. Nyilatkozatok…

2014 eb9nap03

Ma bejutott női válogatottunk az Eb elődöntőjébe. Nyilatkozatok a magyar – orosz középdöntő  után.

Merész András: Láttuk az oroszok csapatot a juniorok között, remekül játszottak, és mindig azt kérdeztük: vajon tudnak-e még ennél is jobbak lenni?  Junior szinten nem tudtak, de ez a mostani csapat még mindig nagyon fiatal, és két éven belül iszonyúan veszélyesek lesznek mindenkire. Ma mi voltunk a jobbak, rájuk tudtuk erőltetni az akaratunkat, a védelmünk is jól működött, ez volt a győzelem kulcsa.

Szücs Gabriella: Nagyon jól játszottunk, különösen védekezésben. A mi akartunk érvényesült, mert az egész csapat végig tudott koncentrálni. Talán most játszottunk a legjobban az Eb-n, nem tudom lehetünk-e ennél jobbak. Néhány apró módosítás még biztosan lesz a játékunkban, de egy ilyen torna vége felé már nem szoktak nagy csodák történni. A pillanatnyi forma fog dönteni a helyezésekről.

Mikhail Nakoryakov, az oroszok kapitánya: A meccs elején volt jó néhány lehetőségünk, emberelőnyben is, de nem tudtunk élni ezekkel. Mindeközben védekezésbenis követtünk el hivákat, a magyarok pedig nagyon erősek voltak, nem tudtuk őket a gyors játékkal hibázásra készetetni. Ezért megérdemelten nyertek.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.