2015 március 13.

Merész András keretet hirdetett az olaszok ellen

Világliga-mérkőzésen Olaszországgal találkozik a magyar női válogatott. A szövetségi kapitány kihirdette keretét, amelyben betegség miatt nem szerepel Bujka Barbara és Czigány Dóra sem.2014-noi-valogatott-magyar-usa

Sorsdöntő mérkőzést játszik március 24-én az olaszországi Imperia városában a magyar nő válogatott. Ha Merész András csapata ki szeretne jutni (márpedig miért ne szeretne) a világligára, akkor nyernie kell idegenben az olaszok ellen. A szövetségi kapitány kihirdette keretét, amelyben nem szerepel a nem teljesen százszázalékos Bujka Barbara és Czigány Dóra. Új név Garda Krisztina (Dunaújváros) és Hevesi Anita (Szentes).

A keret:

Kapusok: Bolonyai Flóra (Hungerit-Szentes), Gangl Edina (UVSE-Centrál).

Mezőnyjátékosok: Miskolczi Kitti (Hungerit-Szentes), Kisteleki Hanna (UVSE-Centrál), Szücs Gabriella (UVSE-Centrál), Máté Zsuzsanna (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló), Garda Krisztina (Dunaújvárosi Főiskola), Takács Orsolya (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló), Keszthelyi Rita (UVSE-Centrál), Csabai Dóra (UVSE-Centrál), Tóth Ildikó (UVSE-Centrál), Gurisatti Gréta (Dunaújvárosi Főiskola), Hevesi Anita (Hungerit-Szentes)

A csoport állása:

1. Olaszország 9 pont
2. Oroszország 8
3. Magyarország 7
4. Franciaország 0

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek