2015 december 17.

Megvan a montenegrói bő keret is az Eb-re – Gojkovics mindenkire számít

A montenegrói kapitány is keretet hirdetett az Eb-re. Gojkovics, mint jelezte szeptemberi székfogalójában mindenkire számít, ez a csapat létszámánál jól látszik, hiszen húsz fős csapattal fog dolgozni.

vladimir gojkovics01 wpolo

Holnaptól gőzerővel fog készülni a délszláv együttes az Eb-re, hiszen még nekik is sincs meg az olimpiai kvótájuk, és a kontinenstornán is csak egyet osztanak. A csapatba bekerült a Magyarországon légióskodó Drasko Brguljan,  Uros Csucskovics és Luka Szekulics is.  Ott vannak az együttes motorjai a Janovics testvérek, mint ahogy Jokics és Petrovics is.

Gojkovicsék december 18. és 23. között Zadarban készülnek. Az Eb-n a csoportban az A-jelű négyesbe kerültek, így a spanyolokkal a szlovákokkal és a hollandokkal küzdenek meg.

A Montenegró bő kerete az Eb-re:

Dejan Lazovics, Drasko Brguljan, Vjekoslav Paskovics, Uros Csucskovics, Darko Brguljan, Aleksandar Radovics, Mladan Janovics, Nikola Janovics, Aleksandar Ivovics, Sasa Misics, Filip Klikovac, Predrag Jokics, Milos Scepanovics, Antonio Petrovics, Nikola Vukcsevics, Luka Sekulics, Zdravko Radics, Stefan Pjesivacs, Stefan Vidovics,  Bogdan Durdics

Fotó: wpolo.meHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek