2015 október 12.

Megtörtént Kovács Ágnes beiktatása a halhatatlanok közé

Ötvenezer ember előtt, egy amerikaifutball meccs szünetében történt meg Kovács Ágnes beiktatása az Arizona State University halhatatlanjai közé.

Ahogy már egy korábbi cikkünkben is beszámoltunk róla, Kovács Ágnest kiemelkedő tanulmányi és sportban nyújtott eredményéért beválasztották az Arizona State University halhatatlanjai közé, a hivatalos ceremóniáig azonban eddig kellett várnia.

kovacsagiFotó: Facebook

“Jó újra itt lenni Arizonában. Nagyon jól telt az a négy év, amikor itt tanultam és úsztam. Felfoghatatlan, hogy milyen gyorsan megy az idő. Nagyon furcsa érzés, hogy amikor hazamentem innen, szinte még kislány voltam, ma meg már egy négyéves kisfiú boldog anyukája lehetek. Több kitüntetésben is részesültem az évek során, de ez a mostani azért más, mert egyszerre ismeri el azt a két dolgot, ami mindig is kiemelten fontos volt számomra: a sportban és a tanulásban elért eredményeimet” – mondta az MTI-nek Kovács Ágnes.

kovacsagiFotó: Facebook

“Emlékezetes pillanat volt számomra szombat este 50 ezer ember előtt átvenni a kitüntetésemet az Arizona State University stadionjában, az ASU-Colorado futball mérkőzés félidejében.”

– írta közösségi oldalán az úszóklasszis.

N.V.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek