2014 július 02.

Meglepő igazolás – Horvát fiatal a Vasasban

friss hirek 1. doboz kepe

Kezd összeállni a Vasas jövő szezonbeli kerete. A piros-kék gárda most egy újabb kicsit meglepő igazolást jelentett be, hiszen ismét egy fiatalt igazolt a klub, méghozzá egy horvát tehetséget, Antun Goretát.

Takács Bálint, Hőna Dávid, Bóbis Máté és Barabás Botond valamint Tihanyi Bernát mellé ismét egy név csatlakozott a Vasashoz, hiszen egy fiatal tehetséget igazolt a csapat. A mindössze 19 éves horvát Antun Goretát, aki a Jug Dubrovnik csapatát hagyja el az angyalföldiek kevéért. A játékos átlövőként és bekként is megállja a helyét. A horvát fiatal idén mutatkozott be a felnőtt csapatban, de kevés játéklehetőséget kapott, bár a junioroknál annál többet, hiszen megnyerte a bajnokságot a gárdával.

Antun Goreta, a vasassc.hu-nak: “Tizenkilenc éves vagyok, most az a legfontosabb, hogy minél több játéklehetőséghez jussak a felnőttek között. Erre a Dubrovnikban kevesebb esélyem volt, így kapóra jött a Vasas ajánlata, ebben a csapatban biztosan lesz lehetőségem fejlődni.”

A Szolnok, az OSC, a Szeged, a BVSC, a Debrecen, az Eger kerete is teljes a következő idényre. A Honvéd, a Fradi, a Vasas, a Pécs, a KSI, a Kaposvár és az újonc UVSE még nem mondható komplettnek.

 

Fotó: vasassc.huHozzászólás jelenleg nem lehetséges.