2017 szeptember 27.

Megállapodtak női válogatottunk szövetségi kapitányával!

Fontos döntést hozott a Magyar Vízilabda Szövetség, egyben meghosszabbították Bíró Attila szerződését.

Budapest, 2017. július 24. Bíró Attila szövetségi kapitány (k) a nõi vízilabdatorna negyeddöntõjében játszott Görögország - Spanyolország mérkõzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 24-én. MTI Fotó: Czagány Balázs

(MTI Fotó: Czagány Balázs)

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöksége egyhangúlag fogadta el női válogatottunk szövetségi kapitányának beszámolóját.

Az MVLSZ elnöke, Kemény Dénes pedig újabb szerződést ajánlott női válogatottunk kapitányának, így 2020-ig a tokiói olimpia végig marad a szakvezető.

Bíró Attila eképp szólt a kontraktusról: Valóban hamar megállapodtunk, örülök, mert úgy érzem, vannak még feladatim a csapattal. Örömteli, hogy az elnökség a világbajnoki ötödik hely ellenére értékeli a szakmai munkát. Nem véletlen, hogy Dénessel többet beszéltünk az elkövetkezendő programról, mint bármiről. A folyamatos eredménykényszer közepette teljesítettünk idáig, a távlati cél most elsősorban a tokiói olimpia. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy nincs eredménykényszer, hiszen a magyar női válogatottól is elvárható bárhol és bármikor az éremszerzés, ugyanakkor azért bátrabban lehet kísérletezni, tehetséges és tehetségesnek mondott fiatalokat mély vízbe dobni – fejezte be a kapitány a waterpolo.hu-nak.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek