2015 december 22.

Még karácsonykor is edz a Benedek-csapat

Benedek Tibor nem kíméli a válogatottat. Az Eb közelsége miatt minden alkalmat kihasznál a kapitány, hogy edzést vezényeljen, így lesz ez december 24-én is.

Benedek Tibor

Immár a kassai megnyert felkészüési torna után itthon folytatódik a felkészülés férfi válogatottunknak. Csatlakoztak az itthon maradók is a kerethez. Varga Dániel, Varga Dénes, Hosnyánszky Norbert, Hárai Balázs és Nagy Viktor is bekapcsolódott a közös munkába.

A fiúknak december 24-én délelőtt is lesz edzésük és 26-án is délután. Aztán 27-én utazik el a csapat Horvátországba, Zágrábban edzőtáborozik Ivica Tucak együttesével. A év utolsó napjaiban már itthon készül a csapat január 3-án pedig kezdődik a Volvo Kupa Győrben, ahol a spanyol, az olasz és a szlovák válogatottakkal fog megküzdeni a csapat.

A magyar férfi válogatott kerete:

Kapusok: Nagy Viktor (Szolnoki Dózsa-Közgép), Lévai Márton (Debreceni VSE), Bisztritsányi Dávid (A-Híd-OSC-Újbuda)

Mezőnyjátékosok: Erdélyi Balázs, Hosnyánszky Norbert, Bedő Krisztián (mindannyian ZF-Eger), Varga Dénes, Varga Dániel, Vámos Márton, Kis Gábor, Mezei Tamás, Jansik Dávid (mindannyian Szolnoki Dózsa-Közgép), Salamon Ferenc, Bátori Bence, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós (mind a négyen A-Híd-OSC-Újbuda), Manhercz Krisztián (Szeged-Diapolo), Tóth Márton (Ferencváros)

Fotó: MTI / archívHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek