2017 március 01.

Matajsz Márk: Most jönnek az igazi kemény meccsek

A Szombathely győzelemmel startolt a tavaszi szezonban, azonban a csapat reálisan kezeli a sikert. Matajsz Márk is tudja, most kezdődik csak a java.

avus2016

Jelenleg a B-csoport harmadik helyén állnak az Aligátorok. Az elmúlt hétvégén a Pécs együttesét verte a gárda, Matajsz Márk a győzelemről és az előttül álló feladatokról is beszélt:

Megmondom őszintén, jobbra nem számítottam, ugyanis két és fél hónapja nem játszottunk tétmeccset, nem vártam csodát – mondta Matajsz Márk. – Voltak jó periódusai a mérkőzésnek, voltak rosszabbak, a hibákat majd kielemezzük. A lényeg a három pont megszerzése volt, ez sikerült.  A küzdés, az akarás tetszett, jól kezdtük a meccset, védekezésben viszont most voltak lyukak: a támadás ezúttal jobban ment. – a közeljövőről pedig eképp vélekedett: nem árulok el titkot, csapaton belül nyilván a felsőház a cél, nem is lehet más. Most jönnek az igazi kemény meccsek, a mainál sokkal jobb játékot várok. De összességében gratulálok a csapatnak a három ponthoz – mondta az avus.hu-nak.

A csapat a hétvégén a listavezető Neptunt fogadja, majd a Nagykanizsát és az ASI-t látja vendégül.

A férfi Ob I/b B-csoportjának tabellája: 

1. NEPTUN VSC 31 pont
2. ASI DSE 31 pont
3. AVUS 27 pont
4. Racinet Honvéd 27
5. Nagykanizsa 20 pont
6. PVSK-PSN Zrt 16 pont
7. Dunakanyar Waterpolo 12 pont
8. A-HID OSC ÚJBUDA 10 pont
9. Kaposvár 8 pont
10. Alfa SC – ESMTK 3 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek