2017 augusztus 05.

Masters vb megnyitóünnepség: látványosság és szórakozás

Minden idők legjobb vizes világbajnokságát követően, augusztus 7. és 20. között a a 17. FINA Masters Világbajnokság kerül a középpontba! Az esemény megnyitóünnepsége tükrözni fogja az egész Masters vb esszenciáját: kiválóságok és szórakozás egy időben!

Budapest, 2017. július 29. Szurkolók nézik a 17. vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának döntõjében játszott Magyarország - Horvátország mérkõzést a Duna Arénánál kialakított szurkolói zónában 2017. július 29-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

(MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Mint a Masters vb oldalán szerepel, a nyitóünnepségen fellép az ExperiDance táncegyüttes, mely formáció célja a legmagasabb szintű művészeti szórakoztatás, és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése. A nézők és a sportolók így nem csak a magyar tradicionális táncokat ismerhetik meg, hanem egy teljesen új, 21. századi értelmezést is. A táncos bemutató mellett a zene is kiemelt szerepet kap az ünnepségen, hiszen a világhíres 100 Tagú Cigányzenekar is a fellépők között van! Ez a 30 esztendeje született világhírű társulat, mely egy klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció, hagyományápoló művészeti tevékenysége felbecsülhetetlen, az egész világon páratlan!

A klasszikusok mellett olyan elemek feltűnése is várható, mint a lézer-show, vagy a kánikulát ellensúlyozó jégszobrász bemutató, illetve az előző Masters Világbajnokságokra visszatekintő összeállítás!

Az ünnepségen beszédet mond Cornel Marculescu, a FINA ügyvezető igazgatója, Szántó Éva a Bp2017 Nonprofit KFT ügyvezető igazgatója, valamint a kettős szerepet betöltő Vári Attila. Ő a Masters vb-n nem csak mint a Millenium vízilabda csapat játékosa, de mint a vízilabda sportági koordinátora is fontos szerepet lát el!

Bízunk benne, hogy a Margitszigeti Atlétikai Centrum tele lesz, és méltó módon köszönthetjük a világ minden tájáról Magyarországra érkező szurkolókat és versenyzőket.

Az ünnepség időpontja: 2017. augusztus 7. (hétfő) 20:30 óra

Helyszíne: Margitszigeti Atlétikai Centrum, szurkolói zónaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek