2014 október 05.

Märcz Tamás: Örülök a csoportgyőzelemnek, de javulnunk kell

A BVSC két győzelemmel és egy döntetlennel jutott tovább a Magyar Kupa csoportjából. Märcz Tamás, elégedett az eredménnyel, de mint mondta, van még hová fejlődniük.

2013-2014 BVSC felnott

A miskolci csoportból már tegnap továbbjutott a BVSC, miután a házigazdákat és a KSI-t is legyőzték. Ma pedig a Honvéddal játszottak egy döntetlent, így hét ponttal menteltek tovább a legjobb nyolc közé a vasutasok.

Az Eger edzőjéhez, Dabrowski Norberthez hasonlóan a BVSC trénere is elégedett az eredménnyel, de van még mit csiszolni csapatán.

Märcz Tamás értékelése: A továbbjutásunk már az előző napon eldőlt, a Honvédnak viszont fontos volt, hogy pontot hozzon ki a mérkőzésből és talán egy picit motiváltabban is kezdtek ennek megfelelően. Ellenfelünk elég gyorsan ellépett három góllal az elején, de a második negyedben már sokkal jobban felpörögtünk. Különösen a védekezés volt hatékony, amiben Szakonyi Dániel remekül védett. A helyzeteinket jól kidolgoztuk, de azok kihasználásában még javulhatunk. A meccs végén nekünk volt többször helyzetünk, hogy megnyerjük a mérkőzést, de nem vagyok csalódott a döntetlen miatt. Örülök, hogy sikerült csoportelsőként végeznünk. – fejezte be a vasutasok mestere a bvscvizilabda.hu-nak.

A legjobb nyolc között vaksorsolás dönt majd a párosításokról, ebből a szempontból a szerencse is játszik kicsit majd minden csapatnál.

Fotó: vizipolo.hu

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.