2016 december 13.

Märcz Tamás: nincs miért szomorkodni

Kettős vereséggel búcsúzott a BVSC az Euro Kupától. A vasutas együttes a legjobb négy közé már nem jutott be a másodikszámú európai kupaporondon, most a vezetőedző értékelt a Verona elleni mérkőzést és a sorozatban nyújtott teljesítményt. 

marcz-tamas-utanpotlassport

A vezetőedző megköszönt mindent a játékosainak (fotó: utanpotlassport.hu)

Szerettünk volna meglepetést okozni egy mindenképpen esélyesebb ellenfél ellen és bekerülni a legjobb négy közé, de erre még nem volt kész a csapat. Ellenfelünk nagyon agresszívan játszott, bevállalták azt is, hogy rengeteg kiállítást kaptak. Nem volt annyi higgadtság és rutin a csapatban, hogy ezt kihasználjuk, pedig akkor lehetett volna keresnivalónk ezen a meccsen is. Nincs miért szomorkodni, hiszen tovább értünk ebben a nemzetközi kupában, mint amennyit egyáltalán a klub vezetése elvárt. Egy nagyon jó csapattól kaptunk ki és biztos vagyok benne, hogy hosszútávon ez a szereplésünk javára válik mind a játékosoknak egyénileg, mind a BVSC hírnevének. Köszönöm a játékosaimnak a hozzáállást! – fogalmazott Märcz Tamás a bvscvízilabda.hu-nak.

A vasutas együttes mostmár koncentrálhat a bajnokságra, a január 14-i rajtot a B-csoport ötödik helyéről várja.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek